Bild
Nästa artikel

Cabby på väg uppåt

NYHETER

Cabby har klarat sig bra efter den ackordsuppgörelse som godkändes i januari 2015. Cabby har nu ordrar för ett halvår framåt trots den minskade försäljningen av husvagnar i år.

Värmlands Folkblad har intervjuat Cabbys VD Svein Valheim och beskriver ett företag där optimismen råder. Cabby har satt försäljningsmålet under 2015 på 450 vagnar och i början på året hade man sålt 132 stycken. Om produktion och logistik fungerar felfritt kommer de att uppnå budget enligt Valheim.

Till och med april 2015 har det totalt under året registrerats 1 119 husvagnar mot 1 218 vid samma tidpunkt i fjol. Det innebär att marknaden har minskat med 8,12 procent men Cabbys VD säger att deras försäljning i stället är större än i fjolårets och att bolaget ligger på maximal produktionsnivå. Cabbys VD säger vidare att de egentligen hade kunnat sälja mer och att orderböckerna är fyllda för fem sex månader framöver.

Hela artikeln i Värmlands Folkblad hittar du här.
 

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.