Bild
Nästa artikel
Cabbys fastighet fylls med nya husvagnar

Cabbys fastighet fylls med nya husvagnar

NYHETER

Sedan Cabby gick i konkurs i januari har deras gamla lokaler stått oanvända men nu ser det ut som de återigen kommer att användas inom samma verksamhetsområde.

De nya ägarna uppges av Värmlands Folkblad bli Grahns husvagnsservice AB tillsammans med Kabe-Adria och Erikssons husvagnar. Köpeförhandlingarna ska ha pågått sedan konkursen då Grahns husvagnsservice tog kontakt med konkursförvaltaren för att även få ta över reservdelslagret men det blev som bekant Polar som tog över både det och namnrättigheten. Det nya bolaget kommer troligen att få namnet Graniten efter fastighetens namn. Köpesumman är inte offentlig men fastigheten är värderad till 20-22 miljoner kronor.

– Sedan pratade jag med Kabe och Erikssons husvagnar, jag har ju hållit till här uppe i hela mitt liv. Vi lade ett bud och plötsligt var det många knutar som löstes upp. Vi köper fastigheten och äger 33 procent vardera, säger Staffan Grahn till Värmlands Folkblad.

I planerna ingår att det ska bli en ny verkstad som ska ta hand om garantiservice och annat eftervagnsarbete. Det blir även en hall på 2000 kvadratmeter som Eriksson husvagnar kommer att använda för försäljning av Kabe-Adrias husvagnar. Vissa delar, som kontoren, kommer dock att hyras ut till andra aktörer.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.