Bild
Nästa artikel
Campa billigare under maj

Campa billigare under maj

NYHETER

Nu är bokningarna till årets campingplatser i gång och de som campar lite tidigare på säsongen har möjlighet till en del rabatter på utvalda campingar hos SCR. Erbjudandet ger dig tre nätter men med betalning för två.

Har du tänkt dig att campa i maj kanske SCR:s erbjudande kan vara av intresse. Bokar du minst tre övernattningar på någon av de campingplatser som deltar i erbjudandet får du en natt utan kostnad men erbjudandet kan bara bokas på Camping.se och gäller i maximalt fem nätter. Kristi himmelsfärd, 30/5 - 2/6 är undantagen 2019.

Erbjudandet gäller nybokningar och minst tre nätter under maj 2019 på utvalda campingplaster.

Erbjudandet måste bokas i förväg på Camping.se och i maximalt fem nätter. Det kan inte kombineras med andra erbjudanden.

När du söker boende visas det rabatterade priset över det ordinarie priset.

Erbjudandet gäller endast på de campingplatser som deltar i erbjudandet och varierar beroende vilken boendeform den enskilda campingen låtit ingå i kampanjen. Vissa campingplatser erbjuder 3 för 2 på sina stugboende, vissa på campingtomter och en del campingplatser erbjuder 3 för 2 på både stugor och campingtomter.

Här hittar du alla campingplatser som deltar i erbjudandet

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.