Nästa artikel
Camperways med ny ägare blir nordligare
NYHETER

Camperways med ny ägare blir nordligare

Publicerad 4 december 2019 (uppdaterad 4 december 2019)
Efter nio år blir det ägarskifte hos Camperways som är välkända inom campers där deras viktigaste fabrikat är Northstar. I samband med ägarbytet flyttar bolaget till Lögdeå utanför Örnsköldsvik.

Campers har hittills inte nått samma intresse i Sverige som i USA trots en rad fördelar vad gäller exempelvis prisnivåer. Det finns en avgörande skillnad, i USA är bilar av typen pick-up väldigt mycket vanligare vilket förstås gör kundgruppen betydligt bredare där.

Per-Erik Eriksson, den hittillsvarande ägaren, har ändå gjort mycket för att fästa folks uppmärksamhet på fördelarna med campers och gjort mycket för att öka intresset för dem i Sverige. Utöver Northstar har företaget även Adventurer campers och så kommer det att förbli när camperfantasten Håkan Olofsson tar över verksamheten vid det kommande årsskiftet. I samband med detta flyttar Camperways till Lögdeå utanför Örnsköldsvik men det innebär inga stora förändringar.  Northstaragenturen med försäljning, service, reservdelar och garantier löper på som vanligt.
 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.