Bild
Nästa artikel
Camping Key Europe-rabatt lanseras i Sverige

Camping Key Europe-rabatt lanseras i Sverige

NYHETER

SCR:s Camping Key-kort får i år en nyhet när det gäller det rabattsystem som är kopplat till det.

En av årets stora nyheter för SCR Svensk Camping är att rabattsystemet som är kopplat till Camping Key Europe nu lanseras i Sverige. Gäster med ett aktivt Camping Key Europe kan ta del av boenderabatter på mer än 2 500 anläggningar i Sverige och Europa plus många andra rabatter och förmåner som gör semestern både billigare, säkrare och roligare.

Under 2018 bodde mer än en miljon gäster på någon av anläggningarna som är anslutna till SCR och förra säsongen sattes av allt att döma ett nytt rekord för den svenska campingbranschen. SCR:s prognos är 3 till 4,5 procents ökning av antalet gästnätter gentemot året innan. Den officiella statistiken presenteras av SCB i senare i vår men preliminära siffror finns redan nu.

Branschorganisationen SCR börjar året med att presentera Sveriges alla klassificerade och branschanslutna campingplatser i katalogen Svensk Camping och på Camping.se. 2019 har ytterligare två anläggningar nått femstjärnig status, Orsa Camping och Ursands Camping i Vänersborg, vilket gör att det nu finns totalt 16 anläggningar med full pott.

- Branschen fortsätter att investera och vi ser en generell standardhöjning. Att antalet femstjärniga campingplatser ökar är en naturlig följd av detta, säger tf vd Peter Jansson.

Snart landar den 36:e upplagan av campingkatalogen Svensk Camping hos 150 000 svenska hushåll och för många är det startskottet på årets semesterplanering. På deras hemsida Camping.se presenteras totalt fler än 400 anläggningar som tillsammans erbjuder 9 000 stugor och 75 000 tomter.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.