Bild
Nästa artikel
Camping Key Europe ska underlätta campingturismen

Camping Key Europe ska underlätta campingturismen

Nyheter

Europeiska camping- och motororganisationer står bakom kundkortet Camping Key Europe som ska göra det enklare att campa runt om i Europa.

 

Campingen har blivit allt större i Europa och som det ser ut just nu omsätter branschen cirka 250 miljarder årligen på mer än 25 000 campingplatser. 

Tanken är att Camping Key Europe ska underlätta för campingturisterna. Kortet kostar 140 svenska kronor och ska innehålla rabatter, erbjudanden och en olycksfallsförsäkring. 

Bakom det nya kortet står ett flertal större ägare, bland annat tyska ADAC och nederländska ANWB, som är motsvarigheten till svenska Motormännen, även våra nordiska länders branschorganisationer är samarbetspartners. 

– På sikt välkomnar vi alla Europeiska länder som medlemmar i Camping Key Alliance. Det unika samarbetet mellan campingindustri och konsumenter kommer att ge oss möjlighet till produktveckling, och med det kan svensk camping bli ännu vassare i framtiden”, säger Lars Isacson, vd för SCR, i ett pressmeddelande. 

För mer information om det nya kortet, besök www.campingkeyeurope.com

Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.