Nästa artikel
Campingföretag brann ner till grunden
Nyheter

Campingföretag brann ner till grunden

Publicerad 2022-06-30 11:10 (uppdaterad 2022-06-30 13:55)
Så påverkas kunderna av att e-handelsbolaget har eldhärjats.

Söndagen den 26 juni eldhärjades ett campingföretag i Öggestorp.

När elden bröt ut gick räddningstjänsten ut med ett VMA, viktigt meddelande till allmänheten. Det fanns gasolflaskor i lokalen och boende på orten uppmanades att stänga dörrar, fönster och ventilation.

– Det ska ha börjat med ett explosionsliknande ljud och sedan inträffade en våldsam brand, det blev snabbt övertänt.  Det är oklart hur branden ska ha startat då det inte är någon pågående verksamhet där i dag, sade Lars-Göran Nilseryd, vakthavande befäl vid polisen till TT.

Räddningstjänsten fick elden under kontroll efter några timmar, men lokalerna gick inte att rädda. I dem fanns företaget campingtillbehor.se, ett e-handelsbolag som främst säljer campingtillbehör.

De går nu ut på sin hemsida och berättar att branden påverkat verksamheten kraftigt. De kan inte leverera till de kunder som har gjort nya beställningar och dessa kommer att få pengarna tillbaka under veckan.

”Vi är såklart ledsna över det inträffade och att det även påverkar dig som kund negativt. Vår kundtjänst håller stängt tillsvidare men kommer hantera ev. returer och garantier löpande - se mer information under vår kontaktsida”, skriver campingtillbehor.se på sin hemsida.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.