Nästa artikel
Campingplatser och butiker med Black Friday-rea
Nyheter

Campingplatser och butiker med Black Friday-rea

Publicerad 24 november 2022 (uppdaterad 24 november 2022)
Här kan du göra fynd under Black Week och Black Friday.

Den här veckan är det Black Week och Black Friday. Självklart finns det erbjudanden även för den som äger en husbil eller husvagn.

Bland annat har de som är ute efter att boka campingplats drömläge. Flera stora campingplatser och campingkedjor har erbjudanden som kan spara hundralappar.

Men vad är egentligen Black Friday?

Black Friday tar som så många andra moderna företeelser sin avstamp i amerikansk tradition. Den infaller dagen efter Thanksgiving och har sedan länge varit början på julhandeln i USA. En förklaring till namnet är att olyckorna på gatorna ökade när så många var ute och shoppade – och då hittade polisen i Philadelphia på begreppet Black Friday i avskräckande syfte.

Till Sverige kom den 2013 och blev en sådan säljsuccé att många butiker utökat den till Black Week. 

Husbil & Husvagn har samlat några erbjudanden som gäller just nu, eller i vissa fall från och med fredag 25 november.

Böda Sand har inga problem att fylla alla platser under högsäsong – och priserna blir därefter.

Campingplatser

Böda Sand
Böda Sand på Öland ger dig 100 kronor rabatt per dag om du bokar plats 2 juli – 9 juli 2023 under Black Week. Erbjudandet gäller 100 paket och först till kvarn gäller.
Här hittar du erbjudandet!

Hafsten Resort
Från och med kl 11 fredag 25 november kan du boka Hafsten Resort i Uddevallas Black Friday-erbjudande. De ger 50 procents rabatt på bokningar för 31 december 2022–14 mars 2023 (avresa). Minimum är två nätter och du måste boka via mejl eller telefon.
Här hittar du erbjudandet!

Camping.se
Mellan 25–27 november erbjuder bokningssajten camping.se 50 kronor rabatt per natt på utvalda campingplatser för de som har så kallat Camping Key Europe. Vilka perioder och vad som finns tillgängligt kan variera mellan de olika campingplatserna.
Här hittar du erbjudandet!

First camp
Den stora campingkedjan, med över 55 campingplatser i Sverige, Norge och Danmark, lanserar sitt erbjudande på Black Friday och har börjat nedräkningen.
Då hittar du erbjudandet här!

Taklucka 40 x 40 cm med vev, nedsatt från 2235 kr till 1590 kr hos campingtillbehor4u.

Campingtillbehör

Campingtillbehör4u
Både vintertillbehör och sådant som hör sommaren till finns bland campingtillbehör4u:s erbjudanden under Black Week. Till exempel isolermatta, cykelställ och campingstolar.
Här hittar du erbjudandena!

Fleecejackan Anholt dam är nedsatt från 395 kr till 199 kr hos Engelsons.

Engelsons
Varma fleecetröjor, rejäla kängor och mysig hundbädd. Det är några exempel på vad friluftsåterförsäljaren Engelsson har att erbjuda under Black Week.
Här hittar du erbjudandena!

 

Förtält Campelia Air 390 är nedsatt från 11 520 kr till 7 718 kr hos Campingvaruhuset.

Campingvaruhuset
Under Black Week har campingvaruhuset.se erbjudanden på stort och smått. Eller vad sägs om: Nedsatta priser på uppblåsbara förtält. Rabatt på Thetford toapapper. Extrapris på värmefläkt.
Här hittar du erbjudandena!

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.