Bild
Nästa artikel
Campingsäsongen har startat

Campingsäsongen har startat

NYHETER

Inget kan hindra en äkta campare från att vara på plats när campingen slår upp portarna. Så kan man sammanfatta en av de artiklar som beskriver entusiasmen över årets premiär.

Det är Hallandsposten som var på plats när First Camp i Tylösand tog emot sina första gäster denna ovanligt tidiga påsk. I artikeln beskrivs skillnaden mellan årets snöskottande i minusgrader och fjolårets premiär med 17 grader.

- I år fick vi börja med att lägga en och en halv timme på att skotta snö. Det var första gången, berättar Patrik Östman från Ljungby till Hallandsposten.

En annan familj berättar för tidningen att det var första gången på 25 år de hade haft snö på premiären. Totalt kom 69 familjer vilket var något färre än förra årets premiär. Men är säsongen igång så är den. Att det finns lite snö kvar är inget som hindrar dessa säsongsliggare, gemenskapen och återseendet av vänner och bekanta är viktigare och med värmesystemen igång är mysfaktorn säkerligen hög nog.

Och visst känns det gott i själ och hjärta att kunna berätta om campingårets start, för nu är säsongen igång!

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.