Bild
Nästa artikel
Campingtillbehör 4U öppnar butik i Sundsvall

Campingtillbehör 4U öppnar butik i Sundsvall

NYHETER

Campingtillbehör 4U är känns igen från nätet men nu öppnar man även en 900 kvadratmeter stor butik i Sundsvall.

Butiken har precis öppnat och finns i direkt anslutning till företagets kundtjänst i Sundsvall där tolv personer arbetar. Företagets huvudlager ligger i Jönköping och därifrån skickas i år cirka 25 000 paket ut till de kunder som väljer att handla i webbshoppen.

– Det här blir ett bra komplement till vår webbshop. Vi har produkter från samtliga kända varumärken och både vi och våra kunder vill kunna känna och klämma på varorna. Med en butik på plats i Sundsvall blir det alltså möjligt, säger Johan Paldanius, verksamhetschef på Campingtillbehör 4U. 
I den stora utställningen med möbler, förtält, markiser, grillar o s v ska vår engagerade personal hjälpa till att analysera kundernas behov och hitta rätt produkter. Det ska vara en upplevelse att besöka oss.
 
Nytt för i år är även en ställplats precis utanför butiken. Det kommer att finnas åtta platser med tillgång till el och vattenpåfyllning. I det obemannade servicehuset finns kök, toalett och dusch. Priset är 195 kr per dygn. Mer information om butik och ställplas finns på www.campingtillbehör4u.se
 
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.