Nästa artikel
Caravan Salon Austria återupptas och hålls 20 till 24 oktober
NYHETER

Caravan Salon Austria återupptas och hålls 20 till 24 oktober

Publicerad 16 juli 2021 (uppdaterad 16 juli 2021)
Efter ett uppehåll 2020 på grund av pandemin återupptas nu ytterligare en europeisk mässa, Caravan Salon Austria. Mässan har hållits årligen de senaste femton åren.

Caravan Salon Austria är Österrikes stora mässa för husbilar och husvagnar och visar som Elmia upp det senaste inom branschen.

– Vi är övertygade om att Caravan Salon Austria återigen kommer att bli industrins höjdpunkt i år när campingbranschen upplever en boom. Mässan är en magnet för människor som letar efter frihet på semester, som är äventyrliga och för vilka resan ofta är målet. Det är precis det som skapar en speciell atmosfär som du verkligen bara kan hitta på Caravan Salon Wels, säger utställningschefen Petra Leingartner.

– Österrikiska Caravan Trade Association och Messe Wels har etablerat Caravan Salon Austria mycket bra under de senaste åren. Vi ser fram emot att förlänga detta utmärkta partnerskap till 2025 och vidareutveckla det framgångsrika konceptet för denna mässa tillsammans. Vi är mycket positiva över att kunna presentera ett stort urval och ett brett utbud av fordon från familjevänliga husvagnar och husbilar till kompakta skåpbilar och rymliga lyxmobiler igen i oktober, säger Thomas Neugebauer, ordförande för ÖCHV.

Ytterligare information finns på www.caravan-wels.at
 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.