Bild
Nästa artikel
Knaus Caravisio blir verklighet 2015
Knaus Caravisio blir verklighet 2015

Caravisio blir verklighet

NYHETER

Inför den stora tyska mässan CMT2015 släpper Knaus nyheten att konceptvagnen Caravisio kommer i produktion som årsmodell 2015.

Det finns än så länge inte särskilt mycket information och Knaus har endast lämnat kortfattad information på sin Facebook-sida.

Ändå står det nu helt klart att konceptmodellen som Knaus har hävdat stakar ut framtidens husbilsdesign kommer i produktion inför den kommande säsongen och kommer att premiärvisas på mässan CMT2015 i Stuttgart. CMT, som är världens största fritidsmässa, hålls mellan den 17:e och 25:e januari 2015.

Eftersom dagens information från Knaus är knapp kompletterar vi med vårt bildspel från augusti 2013 som bara har bilder från konceptvagnen och inte visar den husvagn som kommer i produktion. Den stora bilden är dock Knaus aktuella bild på deras Facebook-sida. I den relaterade artikeln från 2013 skriver vi om våra intryck från den då visade konceptvagnen.

Här hittar du Knaus egen beskrivning av konceptvagnen (engelska).
Taggar: Nyheter, Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.