Bild
Nästa artikel
Cavaleno Cruiser: Ny svenskbyggd vagn för aktiv fritid

Cavaleno Cruiser: Ny svenskbyggd vagn för aktiv fritid

NYHETER

Cavaleno Cruiser heter en ny svensk husvagn från JB Trailer som vänder sig till friluftsmänniskor med en aktiv hobby. Någon regelrätt husvagn är det dock inte, det är en snarare en inredd släpvagn med plats för både matlagning, umgänge och fritidsprylar.

Cavaleno Cruiser är framtagen för människor med en aktiv hobby där det dessutom går att sova gott i ett fullisolerat skåp med en förstklassig Truma uppvärmning. Poängen är att det därutöver går att ta med en motocross, gokart, snöskoter eller mountainbikes på för att bege sig ut på äventyr där man utöver sin favoritsport kan äta, sova och ha roligt flera dagar i följd. Lastutrymmet är uppvärmt så åker ni skidor har ni en perfekt vallarstuga på hjul.

Bodelen är utrustad med bäddbar soffa och ett sovloft så att tre personer kan sova ordentligt, pentryt har gasolhäll och ett kylskåp från Dometic.

Släpet har en tjänstevikt på cirka 1200 kilo vilket ger en lastvikt på 1 500 kilo upp till totalvikten på 2 700 kilo. 15 tums aluminiumfälgar är annat som framhålls i pressmeddelandet men släpet på bilden är extrautrustat med en extra sidodörr till lastutrymmet. Tillverkningen sker i Getinge.

– Vi ser en stor efterfrågan på ett släp med bodel för aktiva människor, i designen har vi tagit med ett antal bling-bling detaljer för att verkligen visa den höga kvalitén vi bygger med, säger Mattias Blomberg VD Cavaleno AB.

Här hittar du deras hemsida men pris lämnas på begäran. Missa inte bildspelet!
 


 
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.