Bild
Nästa artikel
Challenger snart hos Forsbergs

Challenger snart hos Forsbergs

nyheter

Husbilar från den Franska tillverkaren Challenger kommer från och med nästa år finnas till försäljning hos Forsbergs Fritidscenters anläggningar i Hyssna, Bjuv och Stockholm.

 
Challenger är ett av tillverkaren Triganos varumärken som på senare år har varit väldigt framgångsrika i Norge. Kanske är det därför de nu tas till Sverige?
– Med Challenger kan vi nu erbjuda ett bredare produktutbud som kompletterar våra nuvarande märken Hobby, Frankia och Concord, meddelar Forsbergs Fritidcenters VD Andreas Hermansson oss i ett pressmeddelande.
Inledningsvis finns två modeller på programmet. Sirius 3098 har Queenbed medan Sirius 3097 har långbäddar och båda modellerna är 738 centimeter långa. Utrusningsnivåer och priser får vi återkomma med när information om det finns tillgänglig. Försäljningstart är satt till Trettonhelgen.
Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.