Bild
Nästa artikel
Chans att vinna Dovado GO Routers till din husbil eller husvagn!

Chans att vinna Dovado GO Routers till din husbil eller husvagn!

TÄVLING

Håll dig uppkopplad på resan, vi ger nu 10 st av er läsare chansen att vinna ett kit så ni kan hålla er uppkopplad under resan!

Dovado GO stödjer USB-modem för 4G/LTE och 3G mobilt bredband. Sätt in modemet i Dovado-routern och direkt är du uppe och kan dela din Internetanslutning via WiFi.

Routern har även ett inbyggt batteri, vilket gör att du kan använda routern i flera timmar utan strömförsörjning. Inkluderat i paketet finns även en ciggadapter, som strömförsörjer routern och laddar routerns batteri via bilens 12V-uttag samt ett kontant bredband, modem med SIM-kort (inkl. 1GB data).

Det enda som du behöver göra för att ha chans att vinna är att svara på frågan nedan och motivera varför just du ska vinna.

Fråga: I vilket nummer av Husbil & Husvagn medföljer årets ställplatsbilaga?

Ditt svar samt din motivering mailar senast den 17/6 till vip@husbilhusvagn.se. Glöm inte att ange din adress så vi vet vart vi ska skicka vinsten om du är en av vinnarna. Värde vinst:  997kr

Vi på Husbil & Husvagn önskar dig lycka till!
Taggar: Nyheter
Chans att vinna Dovado GO Routers till din husbil eller husvagn!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.