Nästa artikel
Chausson Titanium 727 GA
CMT2015

Chausson Titanium 727 GA

Publicerad 4 februari 2015
Franska Chausson firar 35-årsjubileum med två specialserier som visades på mässan i Stuttgart. Den nya Titanium 727 GA baseras på Fiat Ducato och finns med två planlösningar.
Chausson har standardutrustat den delintegrerade jubileumsmodellen Titanium 727 GA med en rad godbitar och den versionen vi fotograferade på mässan i Stuttgart har höj- och sänkbara långbäddar i bak samt taksäng i fram.  Det finns dessutom ytterligare en jubileumserie, Flash 35 Limited Edition, som baseras på Ford Transit.

Modellen har separat toalett och dusch, ett 175 liters kylskåp, en L-formad sittgrupp med ytterligare en soffa på tvären och ett belyst förvaringsutrymme i bak som du kommer åt från två håll.

Utrustningen i specialmodellen inkluderar bland annat klimatanläggning, en CD/MP3-Radio med touchskärm samt manövrering på ratten, ett kylt handskfack, påkörningsskydd med sensorer och signaler, fönster- och myggnätsförsedd ytterdörr som låses via centrallåset och panoramatakfönster i förarhytten. Modellen har även fått nya skåpluckor, ett nytt golv och extra påkostade madrasser.

GFK-väggarna har en tjocklek på 54 mm, golvet på 63 mm och fönstren har dubbelglas. Backspeglarna är eluppvärmda.

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.