Kyros 2021

Nästa artikel
CI breddar utbud och återförsäljarnät till 2021
NYHETER

CI breddar utbud och återförsäljarnät till 2021

Publicerad 2 december 2020 (uppdaterad 2 december 2020)

Kyros 2021

När 2021 års modeller från CI presenteras i Sverige görs det på fler platser än någonsin. Det nya modellåret bjuder på såväl utvecklat som bredare utbud.
Husbilarna från CI, vilket står för Caravans International, tillverkas i Toscana och modellutbudet vänder sig till alla typer av campare. Där finns både mer påkostade modeller och alternativ som vänder sig till de som är nya inom fritidsfordon.
 
– Varumärket finns nu på ännu fler orter och våra befintliga CI-återförsäljare tar in fler fordon än tidigare. Under våren kommer det att finnas fler husbilar från CI än någonsin i landet, säger Patrik Jonsson, försäljningschef på Bergholm.
 
Kyros är tänkt till familjer eller par och finns i utföranden med två upp till fem sovplatser. Designen, formerna, färgerna och möblemanget har tonvikten på funktionalitet, användbarhet och komfort.
 
2021 finns det två utrustningsalternativ i modellserien, Kyros och Kyros Elite, och därmed två prisklasser. Den största nyheten är satsningen som gjorts på instegsmodellen Kyros som finns med två planlösningar. I basutförandet har Kyros det som behövs för en bekväm resa men de som önskar en mer utrustad version redan från start kan välja Kyros Elite som exempelvis är utrustad med markis och backkamera samt en mer påkostad inredning och har fler ljuskällor.
 
Magis Plus planlösningar har face to face-sittgrupp och har fått en ny lösning mellan sittgrupp och passagerarsäte. Numera går sitsen på en skena som kan skjutas upp för att skapa ett ryggstöd under färd. Modellåret 2021 erbjuder CI fyra nya planlösningar och ny, bred XL-dörr har tillkommit på utvalda planlösningar. 
 
Elliot 2021 har en stor bredd inom planlösningar, upp till åtta sovplatser och husbilen finns på såväl Ford- som Fiatchassi.

 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.