Nästa artikel
Circle K öppnar Sveriges största hamburgerkedja
NYHETER

Circle K öppnar Sveriges största hamburgerkedja

Publicerad 14 februari 2018
"Håll käften" är det kaxiga namnet på KÄK:s hamburgare som nu kommer att erbjudas på Circle K:s 295 bensinstationer. Därmed skapas Sveriges största hamburgerkedja.

Med start torsdagen den 15:e februari kan du köpa KÄK:s ”Håll käften”-burgare, förkortat HKB, på alla Circle K:s 295 fullservicestationer runt om i hela landet. KÄK grundades av barndomsvännerna Petter Alexis, Oskar och Dimman med en vision om att ge snabbmat den kärlek och respekt den förtjänar. KÄK:s första hamburgerrestaurang öppnade i Hornstull i Stockholm år 2013 och år 2016 öppnade de även en hamburgerrestaurang i Örebro. 

KÄK-grundarna menar dock att de tidigare saknat en riktigt bra burgare längs de svenska vägarna och tog kontakt med Circle K för att presentera sin idé – att erbjuda "schyssta hamburgare" över hela landet. Genom samarbetet mellan KÄK och Circle K blir nu drömmen verklighet.

— Burgartrenden är fortsatt stark i Sverige och tillsammans med Circle K så kan vi nu erbjuda våra grymma ”Håll käften”-burgare i hela Sverige. Riktigt bra burgare längs de svenska vägarna helt enkelt, säger Petter Alexis Askergren, som grundat KÄK tillsammans med Oskar Jakobsson och Dimman Anastasopoulos.

— Vårt samarbete med KÄK är ett spännande nästa steg i att utveckla vårt materbjudande. Att jobba fram nya recept med grabbarna på KÄK har varit superkul och jag ser fram emot fler goda burgare framöver. De är ett riktigt skönt gäng och vi är ett bra team. Dessutom är vi väldigt glada och stolta över att kunna erbjuda riktigt bra kvalitetshamburgare från KÄK på alla våra 295 fullservicestationer runt om i Sverige, säger Anna-Karin Thörne, kategorichef Food på Circle K Sverige.

Nu återstår bara att se om det blir en trend att gå fram till butiksbiträdet på Circle K och säga "håll käften". Oavsett vilket får väl sägas att det är ett kaxigt marknadsföringsdrag.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.