Bild
Nästa artikel
CMT-mässan blir digital

CMT-mässan blir digital

NYHETER

Som vi tidigare skrivit om ställs januari-mässan CMT i Stuttgart in på grund av corona-pandemin. Däremot planeras för en mässa i april samt en digital satsning.

Vanligtvis anordnas årligen mässan CMT i Stuttgart men i dessa tider är ingenting som det brukar vara så det blir ingen utställning där i januari.

– Vi beklagar djupt att mässan ställs in. Vi skulle ha önskat att kunna erbjuda turismindustrin den just nu nödvändiga plattformen och även marknadsfört camping som i år har fått så stor uppmärksamhet. Ett stort tack till alla utställare och amarbetspartners som har gett oss så mycket förtroende, säger Guido von Vacano som sitter i mässledningen hos Messe Stuttgart.

CMT har dock några andra lösningar på gång och har redan bokat in sig för andra tider i mässhallarna. Den 8-11 april 2021 har de reserverat 20 000 kvadratmeter i det som kallas vårnmässan (Spring Fairs). Visserligen kan även de planerna komma att kullkastas med kort varsel och nästa delbeslut om den mässan kommer att tas i januari 2021. Som ett alternativ dras även planer upp för en mässa första helgen i juli.

Därutöver organiseras för första gången en digital version av mässan. Den lösningen möjliggör för företagen att presentera sina nya produkter och hålla presskonferenser från en fullutrustad TV-studio. Det blir 20-minutersprogram med intervjuare och översättning till engelska. Programmen kommer att streamas och CMT kommer att marknadsföra inslagen.
 

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.