Bild
Nästa artikel
Compact living

Compact living

NYHETER

Nu kommer RoomBox®, en hel husbil i väskformat! Med hjälp av den här hjulförsedda väskan har du allt med dig och gör enkelt om din kombibil till en perfekt övernattningsbil.

RoomBox® beskriver själva sin konstruktion som en fussion mellan en enkel resväska och genialiteten hos en Swiss Army knife vilket ger en konstruktion som innehåller alla de väsentliga funktionerna som behövs för att åstadkomma en äkta camper. Och detta med en vikt på 29 kilo, en längd på 100 cm, bredd på 49 cm och en tjocklek på 12 cm för personbilsversionen men det finns en något större om du har en van.

Tack vare ett sinnrikt hopvikningssystem lär RoomBox® vara den mest kompakta lösningen som finns att tillgå. Ta med den på resan och på fem minuter har du förvandlat din bil till en camper som medger att du kan sova, laga mat och äta.

Det momsfria priset på mellan 1645 och 2220 euro menar RoomBox® kommer att möjliggöra för betydligt fler än idag att kunna njuta av campinglivets glädje.

Det finns en rolig video om RoomBox® och den videon hittar du här.

Taggar: Nyheter
Compact living
Compact living
Compact living

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.