Nästa artikel
Daftö återigen Sveriges bästa camping
NYHETER

Daftö återigen Sveriges bästa camping

Publicerad 16 februari 2016 (uppdaterad 7 mars 2016)
Utmärkelsen ’BestCamping 2016’ delas årligen ut av de inflytelserika konsumentorganisationerna ANWB I Nederländerna och ADAC i Tyskland. För andra året i rad har Daftö Camping Resort blivit utsedd till en av de bästa campinganläggningarna i Europa och den enda anläggningen i Sverige.

Så här skriver Harm Jan Buruma, campingchef på ANWB och Stefan Thurn, chefredaktör på ADAC, i ett personligt brev till familjen Kempe

Efter gemensam inspektion från ADAC och ANWB, har er camping åter igen uppnått toppresultat, 5 stjärnor, och därmed får utmärkelserna ’ADAC Best Camping 2016’ samt ’ANWB Best Erkende Camping 2016’. Grattis till denna bedrift.

Dr. Elisabeth Dörkens, onlineredaktör på ADAC fyller i

- Ni uppfyller alla krav och får högsta möjliga omdöme och därmed femstjärnigt betyg. I Sverige är det endast Daftö Camping Resort som någonsin mottagit denna utmärkelse.

Daftö skriver i sitt pressmeddelande att utmärkelsen självklart är oerhört viktig. Hela anläggningen har betygsatts utifrån kategorier som sanitära anläggningar, utbud på restauranger och kiosker, möjlighet till bad och avkoppling samt aktiviteter.

- Vi är otroligt glada för att Daftö Resort återigen har fått den här internationellt viktiga utmärkelsen, säger Lena Kempe, VD på Daftö Resort, efter att ha fått beskedet och fortsätter, det är en bekräftelse på att vi driver en förstklassig semesteranläggning och en fantastisk garanti för våra gäster.

Daftö Resort är en av 15 helårsöppna anläggningarna i Swecamp vilket är Sveriges största kedja för camping och Utomhusupplevelser.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.