Bild
Nästa artikel
NYHETER

Daftö Camping Resort är bäst

Publicerad 19 mars 2015 (uppdaterad 19 mars 2015)
Daftö Camping Resort i Strömstad har som enda svenska camping blivit utsedd till ”Best Camping 2015” av ANWB från Holland och ADAC från Tyskland.
 -Grattis! Efter vår besiktning, har ANWB tilldelat er camping fem stjärnor. Detta är högsta möjliga betyg och innebär att ni är en av de allra bästa campingarna i Europa, säger Frank Jacobs, produktchef på ANWB. Campingredaktör Astrid de Zoete på ANWB tillägger, i Sverige finns det endast en “Best Camping”, vilket är er camping (Daftö Camping Resort).

Hela anläggningen betygsätts och kategorier som sanitära anläggningar, utbud på restauranger och kiosker, möjlighet till bad och avkoppling samt aktiviteter tas i beaktning. Den sammanslagna värderingen från alla kategorier gav Daftö Camping Resort högsta poäng, och anläggningen raknas därmed till toppen av campingplatser i Europa.

– Vi är otroligt glada för att Daftö Camping Resort har tilldelats den här internationellt viktiga utmärkelsen. Det är ett bevis på att såväl branschen som våra gäster uppskattar det arbete vi gör här, säger Lena Kempe, VD på Daftö, efter att ha fått beskedet.

ADAC från Tyskland (19 miljoner medlemmar) och ANWB från Holland (4 miljoner medlemmar) har tidigare klassificerat campinganläggningar var och en för sig med utmärkelserna ”Euro Top Camping” och ”Superplatz”. Numer gör de en gemensam värdering av anläggningar runt om i Europa, där det högsta betyget är ”Best Camping”.

Daftö Camping Resort ingår i Swecamp, Sveriges största kedja för camping och utomhusupplevelser, tillsammans med 16 andra anläggningar i Sverige.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.