Nästa artikel
DCC Technik-Award till Truma LevelControl
NYHETER

DCC Technik-Award till Truma LevelControl

Publicerad 6 december 2017 (uppdaterad 6 december 2017)
Truma LevelControl har belönats med DCC Technik-Award 2017. Priset ges till tillbehör som ger högre säkerhet och komfort åt campare.

Med det här priset lyfter den tyska campingklubben DCC (Deutscher Camping Club) fram tillbehör som de anser ger högre säkerhet och komfort åt campare. De ansåg att funktionen var praktisk, säker och enkel att använda.

Enheten mäter nivån i gasolflaskan med hjälp av ultraljud och skickar uppgifterna via Truma iNet Box till en smartphone via Bluetooth eller SMS. I Truma App får kunden en detaljerad överblick över gasolmängden i kilo och procent och kan se hur länge gasolen räcker. Det här kan kontrolleras bekvämt i fordonet eller på avstånd.

LevelControl kompletterar Truma iNet System och fungerar med alla vanliga europeiska flaskor i stål och aluminium. Experterna såg det även som positivt att den behändiga enheten enkelt kan sättas fast under stålflaskan med de inbyggda magneterna och kopplas ihop med iNet Box. För att Truma LevelControl ska fungera med aluminiumflaskor finns ett fästbleck som tillbehör.

Juryn imponerades också av att den batteridrivna LevelControl redan nu uppfyller de nyaste riktlinjerna för explosionsskydd i de framtida kraven i DIN EN 1949 och därför kan användas i gasskåpet utan risk.

Frank Titze, Retail Management DACH, tog emot utmärkelsen i november 2017 i samband med mässan Touristik & Caravaning International i Leipzig.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.