Bild
Nästa artikel
Det blir mässa i Kista

Det blir mässa i Kista

NYHETER

Trots det tidigare beskedet om att en mässa för husbilar och husvagnar i Stockholm inte skulle bli av kommer nu besked att en ny kommer att hållas den 6-8 mars. Dessutom kan det bli gratis inträde!

Det är Autohallen Husbilar och Skoklosters Husbilar & Husvagnar som efter det att den tionde upplagan av Caravan Stockholm ställdes in gått ihop och samlat fler än tjugo utställare. Som sig bör blir det en massa spännande mässerbjudanden och du kan även följa mässan på instagram, husbilstockholm2020.

Du kommer att träffa Autohallen Husbilar, Skoklosters Husbilar & Husvagnar, Albins Husbilar, Henrikssons Husvagnar, Solhem Husbil, Lilla Bilsalongen & Transportmedlet, Reimo, Knivsta Motor, K Öhman Bil & Maskin, Pro Dob Däck & Bilservice, Kama Fritid, EP Hydraulics, Ullbädden, Höja Bil och motor, Wera Tents, S Karosserier och Semona.

Utställarna kommer att visa upp fordon från Adria, Autostar, Bavaria, Campers och specialvagnar, Carthago, CI, Eura Mobil, Globecar,  Karmann Mobil, Knaus, Laika, Le Voyageur, LMC, McLouis, Pilote, Sunlight, Weinsberg, Westfalia.

Går du in på deras hemsida www.husbilsthlm.se och hämtar en kupong är inträdet gratis.

Öppettider:
6/3 fre 10-18
7/3 lör 10-17
8/3 sön 10-16


 
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.