Nästa artikel
Dethleffs vann Deutschen Fairness-Preis 2018
NYHETER

Dethleffs vann Deutschen Fairness-Preis 2018

Publicerad 2 november 2018 (uppdaterad 2 november 2018)
För andra året i rad har Dethleffs tilldelats det tyska Fairnesspriset i kategorin Wohnmobil-Hersteller, husbilstillverkare.

– Det är en sak att nå en hög nivå men en annan sak att behålla den, skriver Alexander Leopold som är marknadschef på Dethleffs i ett pressmeddelande efter prisutdelningen i Berlin.

Priset delades i år ut för femte gången av det tyska TV-bolaget n-tv och Deutschen Institut für Service-Qualität (DISQ). Grunden för rankingen är en omfattande kundundersökning där 50 000 konsumenter i en omfattande enkät tillfrågats om 547 tillverkare uppdelade i 46 kategorier hur väl de behandlar sina kunder.

De tillfrågade har bedömt hur de ser på relationen mellan pris och produkt, pålitlighet, produktbeskrivning, kontraktsvillkor och företagets hantering av reklamationer.

– Förra året, när vi fick det här priset för första gången, var vi väldigt stolta eftersom det speglar att vi bestämt oss för att vara en familjemedlem. Ju större glädje vi har lyckats förmedla till våra kunder påvisar att våra insatser inte bara är tillfälliga utan mer permanenta. Sanna vänner är lojala, pålitliga och rättvisa och det är precis vad vi vill vara för våra kunder. Årets pris understryker det, avslutar Alexander Leopold.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.