Nästa artikel
Dethleffs, Weinsberg och Fendt fick tyskt Fairness-pris
NYHETER

Dethleffs, Weinsberg och Fendt fick tyskt Fairness-pris

Publicerad 5 november 2020
Återigen tog Dethleffs hem förstaplatsen när det tyska institutet för servicekvalitet delade ut sitt Fairness-pris

Det tyska institutet för servicekvalitet (DISQ) delade i år för sjunde gången tillsammans med det tyska TV-bolaget n-tv ut ett Fairness-pris. Grunden för rankingen är en omfattande kundundersökning där 50 000 konsumenter i en omfattande enkät tillfrågats om 792 tillverkare uppdelade i 57 kategorier om hur väl de behandlar sina kunder. De tillfrågade har bedömt hur de ser på relationen mellan pris och produkt, pålitlighet, produktbeskrivning, kontraktsvillkor och företagets hantering av reklamationer.

I kategorin husbil / husvagn fick 16 företag betyg av kunderna. Tio företag hade ett tillräckligt stort antal kunders åsikter och ingick därför i den individuella utvärderingen. Resultaten av kundernas upplevelser av tillfredsställelse med delområdena inkluderades i det totala resultatet med följande viktningar: förhållande mellan pris och prestanda med 40 procent samt tillförlitlighet och transparens med 30 procent vardera.

Weinsberg, Dethleffs och Fendt fick priser, Weinsberg och Dethleffs för fjärde gången och de tog även hem förstaplatsen.
 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.