Bild
Nästa artikel
Dometic lanserar nya kylskåpsmodeller

Dometic lanserar nya kylskåpsmodeller

NYHETER

Utöver den befintliga kylteknologin med absorptionskylning lanserar Dometic ett utbud av kompressorkylskåp i deras 10-serie.

Det nya sortimentet kompletterar det nuvarande utbudet för de som föredrar kompressorteknologin med den design som Dometic 10-serien redan har där den dubbelhängda dörren är ett kännetecken.

I serien finns nu även ett mindre kylskåp som monteras under köksbänken eller andra små utrymmen i fordonet. Den nya serien kommer att tillhandahållas både med absorptionskylning och kompressorkylning. Absorptionsmodellen är tillgänglig från och med idag och kompressormodellerna blir tillgängliga i november 2020. Resten av kompressormodellerna i Dometic 10-serien är tillgängliga omedelbart.

Dometic 10-serien har utformats för att snabbt kunna monteras där tidigare kylskåp en gång har suttit och de yttre måtten på de nya 10-serie-modellerna är desamma som de flesta kylskåp som finns monterade idag.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.