Bild
Nästa artikel
Dreamer: Plåtis 2.0

Dreamer: Plåtis 2.0

Elmia2018

Dreamer satsar på panoramatakfönster och luftfjädring i sin nya D55+ Select som redan tidigare har en riktigt smart layout med en genial lösning.

Allt fler tillverkare vill lyfta bilarna vi kallar plåtisar till en ny nivå. Det man gör nu är att montera allt fler detaljer som annars främst ses i hel-och halvintegrerade modeller. 2019 debuterar panoramafönster i Dreamer och även andra tillverkare som Adria och Malibu. Det som får offras är det stuvfack som finns över förar-och passagerarstolen längst fram. Alla som slagit huvudet i det facket ser fler fördelar än bara bättre utsikt med den nya lösningen.

Dreamer tar det ett steg längre och utrustar även D55+ Select med luftfjädring. Den geniala lösningen vi nämnde inledningsvis är garderoben som kan vridas in i duschen eller ut över sängen, den förstås enklast genom att ses på bild här i vårat bildspel eller live. För er som besöker Elmiamässan 2018 finns Dreamer i PR-husbilars monter i Hall D.

Missa inte bildspelet!
 
Taggar: Nyheter, Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.