Bild
Nästa artikel
Eskilstuna får ytterligare en besiktning för tunga husbilar

Eskilstuna får ytterligare en besiktning för tunga husbilar

NYHETER

Som en redan etablerad aktör i Eskilstuna kommer Besikta Bilprovning att öppna en helt ny besiktningsstation i området Kjula. Den nya stationen kommer även att besiktiga tunga husbilar samt husvagnar.

Idag bedriver Besikta Bilprovning verksamhet på två stationer i Eskilstuna men för att kunna tillgodose de besiktningsbehov som finns i området, flyttar man verksamheten från Kungsgatan till Williamsväg i området Kjula. Besiktas andra stationen på Mått Johanssons väg kommer att ligga kvar i stans centrum.

Den nya stationen i Kjula byggs i anslutning till logistikparken i Eskilstuna och kommer huvudsakligen att ta emot tunga fordon, men även vara öppen för lätta fordon. 

– Vi utökar servicen då Besikta är det enda företag som för närvarande erbjuder besiktningstjänster för tunga fordon i Eskilstuna, berättar Marknadsområdeschef Marcus Rydell. Vi ser även att närheten till E20 innebär en ökad tillgänglighet för orter runtomkring, ett utmärkt exempel är våra kunder i Strängnäs som nu får närmare till besiktningen.

Den nya stationen har såväl fasta tider och tillgång till drop-in. Den nya tungstationen kommer att öppna på Williamsväg 1 i Eskilstuna under oktober 2019. Stationen på Kungsgatan håller öppet fram till den 30 juni.

För mer information, besök besikta.se

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.