Bild
Nästa artikel
Eura Mobil Integra 2018!

Eura Mobil Integra 2018!

NYHETER

Tyska Eura Mobil är först ut med att visa upp nästa års modeller. Integra heter företagets flaggskepp som gör comeback efter flera års utveckling.

Nya Integra byggs på Fiat Ducato med AL-KO chassin och till att börja med finns fyra modeller att välja på. 700 EB och HB är tvåaxlade och har långsängar respektive tvärsäng. Båda bilarna är 715 centimeter långa. Betydligt längre är de treaxlade 890 EB och QB som båda mäter 899 centimeter och har långbäddar eller queenbed. Bilarna är utrustade med vattenburen värme från Alde och uppges vara mycket välutrustade i övrigt. Mer info finns inte i skrivande stund.
 
Av bilderna att döma har det inte sparats på designkrutet vad vare sig utvändigt eller invändigt. Vi vill dock påpeka att bilderna är datorgenererade och vi ser fram emot att kika närmre på bilen med egna ögon. Då återkommer vi givetvis med fler bilder och information.

Missa inte bildspelet!
 
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.