Bild
Nästa artikel

Europas bästa har utsetts

CMT2016

Den årliga tävlingen European Innovation Award har avgjorts och prisutdelningen skedde på mässan i Stuttgart där Husbil & Husvagn deltog. Här är vinnarna i de klasserna.

Det var ett gediget arbete med röstningen det här året då det fanns väldigt många nomineringar att välja bland. Nu har dock tävlingen avgjorts och vinnarna i 15 olika kategorier har utsetts och priserna delades ut i söndags kväll på CMT-mässan i Stuttgart. Du hittar alla årets 15 vinnare via denna länk. http://www.european-innovation-award.com    

Fakta om tävlingen:

Husbil & Husvagns chefredaktör Jimmie Öbom ingår i juryn för European Innovation Award där chefredaktörer från en mängd campingtidningar i Europa deltar. Tävlingen samordnas av tyska Reisemobil samt Camping Cars & Caravans och tanken är att utse de bästa lösningarna bland husbilar och husvagnar. Mer information kring tävlingen och jurydeltagarna hittar du på denna länk.
http://www.european-innovation-award.com 
Taggar: Nyheter, Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.