Bild
Nästa artikel
Exklusiv tävling för prenumeranter

Exklusiv tävling för prenumeranter

TÄVLING

Husbil & Husvagn i samarbete med Truma ger dig chansen att vinna tre värdefulla priser!

I det här numret av Husbil & Husvagn har vi en tävling exklusivt för prenumeranter. Det du behöver göra för att ha chans att vinna är att skicka in en slogan som är passande för tidningen Husbil & Husvagn samt  motivera varför just du ska vinna.

1:a pris:
Mover XT, manövreringssystemet där du via en fjärrkontroll kan flytta och manövrera din husvagn med en exakthet du inte kommer i närheten av med muskelkraft eller dragbil. Mover XT är avsedd för enaxlade husvagnar upp till 2,3 ton och klarar 13 % lutning. Värde cirka 24 000 kronor inklusive installation.

2:a pris:
Uppgraderingsenhet med LCD-manöverenheten Truma CP-Plus, inklusive 12-volts anslutning, kablage och styrkort. En elektronisk manöverenhet som bland annat skyndar på uppvärmningen av rum och färskvatten och förprogrammerar rumstemperaturer. Fungerar även med klimatanläggningarna Aventa eller Saphir. Värde cirka 3 500 inklusive installation. Passar för husbilar med Truma Combi från 2007 eller senare.

3:e pris:
Truma LevelCheck använder ultraljudsteknik för att fastställa hur mycket gasol som finns kvar i flaskan. Instrumentet klarar både stål- och aluminiumflaskor med diameter 200-350 millimeter. Värde cirka 875 kronor.
 

Mejla dina svar och motivering till: vip@husbilhusvagn.se ­senast  den 10 juni, skriv Truma i ämnesraden. Ange prenumerations­nummer och ­telefonnummer så att vi kan nå dig om  du är vinnaren.
 

­Vinnare meddelas per telefon. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Taggar: Nyheter
Exklusiv tävling för prenumeranter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.