Nästa artikel
Extra lyxigt från Airstream
NYHETER

Extra lyxigt från Airstream

Publicerad 21 januari 2016 (uppdaterad 21 januari 2016)
Vill du ha något alldeles extra så kan Airstream Pendleton vara en god kandidat. Med en numrerad upplaga om blott 100 exemplar och ett pris på ungefär miljonen i USA ($114,600) lär den inte bli en vanlig syn någonstans.

Husvagnstillverkaren Airstream har inte snålat med lyxen i sin senaste husvagn i begränsad upplaga.

På 8,5 meter ryms det mesta du behöver för färder till nationalparkerna i USA. Det finns plats för sex personer och de kommer säkerligen att trivas i en inredning som är inspirerad av en klassisk amerikansk timmerstuga men det finns även en karta över nationalparken Yellowstone som framhålls som alla nationalparkers ursprung.

Den speciella inredningen domineras av läder och ull men med detaljer som handdukar, filtar, specialdesignat porslin och det finns till och med en nalle i standardutrustningen. Ett ovanligt rymligt och välutrustat kök, två stora TV-apparater med Blu-Ray-spelare och ett avancerat ljudsystem ingår också i standardutrustningen liksom den stora uppfällbara luckan som gör att du kan få en oöverträffad vy ut över vildmarken.

Pendleton National Park Foundation Airstream Travel Trailer tillverkas bara i hundra numrerade exemplar och för varje såld husvagn går 8.500 kronor ($1,000) till USA:s nationalparker.

Här hittar du Airstreams hemsida.

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.