Bild
Nästa artikel

Falsterbo camping i ny regi

NYHETER

Nytt år och ny arrendator med stora planer. Det ska bli ställplatser, ny krog, fler nöjen och aktiviteter, lekplatser och utegym redan i år och målet är att bli en fyrstjärnig camping med nytt namn.

Det är företaget Fritid Österlen, som redan driver Tobisviks camping utanför Simrishamn, som tog över vid årsskiftet skriver Sydsvenskan. Arrendeavtalet med Vellinge kommun löper på 25 år.

Det kommer att bli rejäla investeringar de närmaste åren. Totalt ska 25 miljoner satsas på en utveckling av campingen, 20 miljoner satsas av Fritid Österlen och kommunen satsar de resterande fem. I samband med denna satsning byter campingen namn till Falsterbo Resort och målet är att gå från en trestjärnig till en fyrstjärnig camping. Säsongstart blir det den 12 april.

Arbetet med nya stugor har redan påbörjats och i år ska även el och vatten förnyas på alla platser, en ny servicebyggnad uppföras och det blir 38 nya ställplatser för husbilar. Två nya lekplatser och ett utegym står också på investeringslistan.

Till säsongen 2018 ska det bli ny reception och restaurang även om utbudet i den befintliga utökas redan innan den nya restaurangen står klar.

– Det ska det hända mycket mer framöver. Därför satsar vi på aktiviteter och underhållning för familjer. Det handlar om motionsaktiviter, barnklubb, musikkvällar och annan underhållning, säger den nya arrendatorn Ola Ambuhm till Sydsvenskan.

Här hittar du Falsterbo resorts hemsida. Campingen ligger på Falsterbonäset och GPS-koordinaterna är  N55°23'52", E12°51'56".
Taggar: Nyheter
Falsterbo camping i ny regi

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.