Bild
Nästa artikel
Fältet börjar fyllas

Fältet börjar fyllas

Elmia 2013

På lokalradion i Jönköping varnas det för köbildning när Elmiamässan drar igång. Redan klockan sex på morgonen var det full fart på fältet.

Se bildspel från torsdag morgon >>>>>>>>>

Av de 35000 besökare som väntas besöka Elmiamässan anländer många i fritidsfordon. Redan vid sextiden på torsdagsmorgonen var det full fart vid infartsgrindarna. Caravan Clubs medlemmar sköter infarten exemplariskt i tre olika filer och visar därefter alla till rätt plats på det stora fältet. Ett jobb som kräver resurser och planering.
- Jag har varit med sedan starten av Elmiamässan. Vi har gått några dagar här ute på fälten och markerat alla platser, sa en av Caravan Clubs medlemmar som visar fordonen rätt.
Ser du några förändringar mot tidigare år?
- En tydlig skillnad är att det är så mycket husbilar jämfört med husvagnar, även jämfört med förra året. Det är nästan nio av tio som kör husbil om du kollar på kön som är på väg in just nu.

 

Taggar: Nyheter, Mässor, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.