Bild
Nästa artikel
Linnea Östling framför sin favorit: En rejäl alkovbil från Dethleffs.
Linnea Östling framför sin favorit: En rejäl alkovbil från Dethleffs.

Fem favoriter på Tumbomässan!

NYHETER

Tumbomässan är ett vårtecken med ungefär 4000 besökare. Inför mässan 2019 bad vi några av Tumbos profiler tipsa om deras favoriter. Viken skulle du välja? I år hålls mässan 7-8 mars.

Tumbo behöver egentligen ingen närmare presentation. De flesta känner till dem väl och sedan de byggt nya lokaler direkt vid E20 är det en enkel sak att kika in en stund. Vi var där en stund ett par dagar innan den stora vårmässan och det var en strid ström av besökare även då. De stora hallarna är ovanligt välfyllda inför mässan. Eftersom det är tidigt på våren så är vädret en faktor som är svår att förutse så de prioriterar att ha många fordon inomhus.

Vi tyckte det skulle vara kul att höra vad de som driver och jobbar på Tumbo har för favoriter, och givetvis välja några själva. Nu är det så att det finns så många varumärken representerade så vi fick inte plats med alla. Det finns husbilar och plåtisar från Dethleffs, Sunligt, Bürstner, Road Car, Dreamer och Globecar. Det finns även husvagnar från Hobby och Dethleffs och givetvis massvis med begagnade fordon av alla de slag.
2020 pågår mässan 7-8 mars. 

Bürstner Lyseo  IT 745 L Harmony Line 
Cecilia Östling, Marknadföring
 - Det här är ett kul alternativ för de som söker något annorlunda. Perfekt för paret som kanske har ett tonårsbarn som följer med ibland. Planlösningen är väldigt flexibel och dessutom tycker jag Harmony line är riktigt snygg! Den är både ombonad och minimalistisk på en och samma gång. Inget rysch-pysch utan mer modern vilket kanske tilltalar en ny målgrupp. Eftersom den saknar fasta sängar är den riktigt rymlig trots att den inte är jättestor.


Dethleffs XLi 
Jan Östling, VD
 - Den här bilen lämnar inget övrigt att önska. Det är treaxlad så den går som ett tåg på vägen. Lastvikt finns det så det räcker och blir över, bara lasta in det som behövs! Att den dessutom än snygg och utrustad med allt man kan tänka sig skadar inte. Prisvärd lyx utan kompromiss skulle jag säga.

Dethleffs Trend A 7877-2 
Linnea Östling, Koordinator
 - Jag gillar den här för jag tänker på en kund som blev så nöjda med den. De hade nämligen fyra barn och de ville ha ett extra sovrum. Vi hjälpte dem genom att bygga om garaget! Halva garaget, som kan nås från bodelen, blev ett sovrum komplett med tv och playstation. Den här bilen är som ett komplett semesterhus som fungerar året om.

Dreamer Campervan XL 
Ari Peltoma, Tillbehörsbutiken och plåtisfantast
- En mångsidig plåtis som även verkligen funkar för fyra, exempelvis en barnfamilj, tack vare två stora dubbelsängar. Sittgruppen är riktigt rymlig och bad och toalettdelen är outstanding för att vara en plåtis, helt i klass med mycket större bilar. En liten bil där flera får plats utan att det blir trångt.

Hobby 650 KMFe De Luxe Edition
Mikael Galvér, Husbil & Husvagns utsände.
 - Det blir mycket fokus på husbilar men låt oss inte glömma husvagnarna. Den här vagnen har det mesta en barnfamilj kan önska och det till ett rimligt pris. Editionmodellerna utmärker sig med lite extra utrustning och röda detaljer.

 
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.