Nästa artikel
First Camp i internationellt erbjudande
NYHETER

First Camp i internationellt erbjudande

Publicerad 6 februari 2018
First Camp erbjuder även i år "Campingtourbiljetten" där man köper 10 övernattningar på en gång för 1600 kronor. I ett samarbete med tyska campingkedjan Regenbogen erbjuder de 24 destinationer i Sverige, Danmark och Tyskland.

Erbjudandet gäller för 24 destinationer från Luleå i norra Sverige till Ladbergen i mellersta Tyskland. Att Tyskland dessutom har klättrat på resebarometern de senaste åren som en av svenskarnas favoriter när det kommer till utlandsresor samtidigt som husbilar blir allt vanligare bidrar såklart starkt till samarbetets framgång.

- Nya resmönster och mobilare gäster kräver nya produkter och en allians som den vi har med Regenbogen öppnar upp för just detta. Allt fler väljer den mobila boendeformen och det är något vi som Sveriges ledande campingkedja inte bara måste anpassa oss efter utan vill leda utvecklingen av. Campingtourbiljetten är en fördel man ska ha på vägen och en unik produkt vi är glada att erbjuda våra gemensamma gäster, säger Gustaf Söderbaum, marknads- och försäljningschef på First Camp.

Campingtourbiljetten ger förmånligare priser på övernattningar under för- och eftersäsong, från januari till maj och från september till december. Den är giltig på samtliga av First Camps och Regenbogens destinationer i Sverige, Danmark och Tyskland och kan köpas på samtliga av First Camps och Regenbogens anläggningar samt på Caravan Stockholm den 15-18 februari.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.