Nästa artikel
First Camp startar kundklubb
Camping

First Camp startar kundklubb

Publicerad 19 juli 2015
Campingkedjan First Camp med 15 campingar från Luleå i norr till Malmö i söder startar en kundklubb. Det är vanligt i andra branscher men nytt inom camping och tanken är att få poäng på övernattningar.
Poängen i First Camps nya kundklubb First Club baseras på de bokningar gästerna gör och det finns också möjlighet att värva vänner. Sedan går poängen att använda på plats på campingarna eller vid framtida bokningar.

”Kundklubbar finns i många olika branscher, men för campingbranschen är detta format något nytt. Vi ser en stor potential i den här typen av digitala lojalitetsprogram och kan konstatera ett mycket positivt mottagande då 20 procent av gästerna redan har anslutit sig till First Club. För oss är detta ett av många steg i riktning mot ett modernare campingföretag, där gästnyttan är fokus för verksamheten", säger Unni Åström, VD First Camp.

Medlem blir man genom att registrera sig direkt på www.firstclub.nu eller vid bokningstillfället när man bokar sina nätter via webben www.firstcamp.se

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.