Bild
Nästa artikel
Flair vann Red Dot 2015

Flair vann Red Dot 2015

NYHETER

Niesmann+Bischoffs nya generation av linermodellen Flair har tilldelats det internationella designpriset Red Dot av en jury.

Det här är andra gången under det gångna året som Niesmann+Bischoffs VD Hubert Brandl med sitt team har haft anledning att fira. Förra våren tilldelades modellen Arto ett hedersomnämnande av Red Dot Award 2014 för sitt utseende och utförande. 

- De nya generationerna av Arto och Flair har tagits emot mycket väl av kunderna, säger Hubert Brandl och fortsätter och modellerna har blivit mycket väl mottagna av  experterna inom designområdet. Alla anställda på Niesmann+Bischoff ska ha en stor eloge för sitt stora engagemang. Vi är mycket stolta för det här priset.

Betydelsen av det här internationallt erkända priset som delats ut i 60 år syns i statistiken. Den 38 man starka juryn av framstående konstruktionsprofessorer, kreatörer och branschjournalister från 25 länder hade 4928 innovativa produkter från 1994 tillverkare från 56 länder att ta ställning till. Det var alltså ingen lätt uppgift för juryn att utse vinnaren.


submitted by 1,994 entrants from 56 countries. No easy task for the 38-strong jury of distinguished design professors, creatives and trade journalists from 25 nations charged with casting the final verdict.
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.