Bild
Nästa artikel

Flammabadets camping får nya ägare

NYHETER

Det var snabba besked och tillfälligheter som gjorde att paret Nathalie och Ole Saadenhjelm tog över Flammabadets camping vid årsskiftet. Nu ser de fram emot att sätta sin egen prägel på verksamheten.

I januari i år fick paret hyreskontraktet med kommunen hemskickat med posten efter de suttit en helg under hösten och spekulerat om hur det skulle vara att driva en camping.

– Det var små drömmar och möjligheter som knöts ihop under den helgen. Det kände så rätt, hur ofta får man den chansen? Jag tror att vi båda kände att vi behövde något nytt i livet, säger Nathalie.

För två veckor sedan flyttade paret ut till den vackert belägna campingen vid Lagan från lägenheten i Halmstad men trots det kommer de att sova då och då i den innan högsäsongen drar igång. Bägge håller även kvar vid sina tidigare jobb några dagar i veckan, vilket inneburit en intensiv start på campinglivet.

– Vi vill komma tillbaka till hur det var förut när folk vände i grinden för att det var fullt. Vi har massa tankar och idéer om vedeldad bastu, vedeldad pool och fler stugor. Men vi vill också ha ett bättre samarbete med alla runtomkring för att utveckla aktiviteter så att det händer mer här nere, säger Nathalie.

Hela artikeln i Lokaltidningen Halmstad hittar du här.

 

Var?

Efter väg 15 mellan Halmstad och Markaryd.

GPS: N56°31'11", E13°19'55"

Flammabadets campings hemsida hittar du här.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.