Bild
Nästa artikel
Flatenbadets camping har fått ny ägare

Flatenbadets camping har fått ny ägare

NYHETER

För ett år sedan annonserades Flatenbadets camping utanför Hillerstorp ut och nu tar de nya ägarna, Håkan och Liisa Wiklund, över. Redan nästa vecka påbörjas en totalrenovering av servicehuset på området.

— Vi sålde ett företag för ett par år sedan och nu kände vi att det var dags att göra något nytt, berättar Håkan Wiklund till Värnamo Nyheter som har intervjuat de nya ägarna. Han tillägger att här finns möjligheter att utveckla mycket.

Campingbranschen blir ny för de nya ägarna men de har tidigare drivit företag.

— Vi har drivit det i så många år, så det behövs ny energi och det tycker jag de nya ägarna har, säger den tidigare ägaren Annelie Randow till VN.

De nya ägarna låter inte framtidsplanerna vänta. Servicehuset ska totalrenoveras med start redan nästa vecka och även byggnaden som innehåller restaurangen ska renoveras, gråvattentömning samt två handikappanpassade toaletter ska till och även stugor med vatten, avlopp och dusch ska byggas. 

— Vi vill att det ska vara rent och fint, mysigt och välkomnande för alla, säger Liisa Wiklund avslutningsvis till VN.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.