Nästa artikel
Fler kök fram hos Kabe 2019
NYHETER

Fler kök fram hos Kabe 2019

Publicerad 17 juli 2018 (uppdaterad 17 juli 2018)
En av Kabes största nyheter på vagnsidan 2019 är att fler modeller kan fås med kök längst fram.
För några år sedan presenterade Kabe husvagnar med köket längst fram och nu erbjuds den möjligheten i fler vagnmodeller. Vi har tittat närmre på en vagn vars kompletta namn är Kabe Royal 780 TDL FK KS. Royal betyder att den tillhör Royalserien vilket placerar den på det småländska företagets övre utbud. 780 är en storleksangivelse utan referens till själva vagnens mått: Med dragstång är den 937 cm lång och själva karossen mäter hela 807 cm. En rejäl vagn med andra ord och vikten vilar på ett tvåaxlat chassi från AL-KO. TDL innebär att badrummet är placerat på tvären längst bak och FK innebär att vagnen har köket på tvären längst fram.

Mellan köket och toan finns bland annat sittgrupp, dubbelsäng och våningssäng. Vad betyder då KS frågar sig kanske någon? Det betyder King Size och det innebär att vagnen är 250 cm bred. Kanske är det dags att skippa det eftersom merparten av de som beställer Kabevagnar väljer just det. Varför inte kalla de smala för Slim eller S?

En annan nyhet i denna vagn är Dometics nya kylskåp ur deras 10-serie. Förutom ny design kan det även öppnas åt båda håll utan att det behövs hängas om. Genialiskt! För de som är nyfikna på kompressorkylskåp finns även sådana att få men de är tillval.


I dagsläget har vi inga priser på Kabes 2019 sortiment men missa inte bildspelet!
 

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.