Nästa artikel
Flip90 Pickup, innovativ camper-lösning
NYHETER

Flip90 Pickup, innovativ camper-lösning

Publicerad 10 juli 2021 (uppdaterad 6 februari 2023)
Vill du ha ha möjligheten att campa och redan har en pickup ska du kolla in Flip90. Det är en camper som fälls upp och den har plats för både dubbelsäng och kök.

Då och då kommer det riktigt innovativa lösningar för att kunna campa bekvämt. Själva kallar I.C.C. Inter-Commerz Construction sin konstruktion för det mest innovativa pickup-konceptet för offroadkörning.

Poängen är att den har en vikbar kaross som fälls upp i 90 grader, därav nanet Flip90, och när den fälls upp skapas ett utrymme som är dubbelt så stort som när man kör den till nästa destination. Att man har full ståhöjd är en annan finess, liksom att den är vinterbonad.

Att fälla upp den är enkelt, det sker genom en knapptryckning och elmotorerna sköter resten. Då uppenbara sig både kök, dusch, WC och utrymmet för sittgruppen som konverteras till en säng med måtten 2 x 1,42 meter när det är dags att sova. Färskvattentanken rymmer 75 liter, gråvattentanken 19.

I.C.C. Inter-Commerz Construction pekar även på att det är en lätt konstruktion. 250 kilo är den vikt som uppges men den varierar något beroende på utrustning.

Kolla in videon och här hittar du deras hemsida.
 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.