Bild
Nästa artikel
Flying Cloud 30FB Office – husvagn med kontor

Flying Cloud 30FB Office – husvagn med kontor

NYHETER

Det är många som väljer att jobba på distans i dessa coronatider och Airstream svarar upp mot önskemålen om att kunna kombinera camping med ett mobilt kontor. Flying Cloud 30FB Office erbjuder en komplett lösning.

Airstream Flying Cloud 30FB Office Travel Trailer är speciellt designad med ett kontor i ena hörnan av vagnen. Dessutom har den sex sovplatser och all annan komfort som en modern husvagn ska erbjuda. Allt är förpackat i Airstreams välkända design med en aluminiumkaross med den distinkta formen. Vill man ha den lackad finns även den möjligheten, det finns mängder av kulörer att välja på.

Längst fram i den 9,14 meter (30 feet) långa dubbelaxlade vagnen finns en queen bed, en ombyggbar dinette, ordentligt med förvaring och så det speciella, en kontorsplats i bakre hörnan. Vill man inte ha kontoret finns samma kaross med många andra planlösningar.

Kolla in bilderna!

Här hittar du den på Airstreams hemsida.

 
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.