Bild
Nästa artikel
Forsberg öppnar i Borlänge

Forsberg öppnar i Borlänge

NYHETER

Borlängeborna kommer nu att få en ny anläggning när Forsbergs Fritidscenter öppnar den 1 juni.

Forsbergs Fritidscenter startar fr.o.m 1 juni nytt center i Borlänge med branschkunnige Fredrik Eljas som platschef. På Borlänges anläggning kommer produktportföljen innehålla husbilar från tyska Bürstner men naturligtvis även från Concorde, Niesmann, Frankia och Hobby. 

- Jag och teamet i Borlänge har arbetat med husbilar under lång tid.  Med Forsbergs Fritidscenters organisation skapar vi förutsättningar att på allvar bli det ledande husbilsföretaget även i Dalarna” menar Fredrik och fortsätter Forsbergs Fritidscenter får nu ett fjärde center i och med Borlänge etableringen och ihop med våra nya kompisar i Hyssna, Bjuv och Stockholm kommer vi ännu närmare våra kunder. 

- När vi bestämde oss för att expandera med ytterligare ett center kändes Dalarna med Fredrik Eljas och hans medarbetare som det naturliga valet säger Christian Forsberg och fortsätter Tillsammans med våra fina varumärken och Borlänges erfarna team kommer detta att bli en stark anläggning. Det ska bli kul att få in ytterligare ett center i vår organisation och då blir Forsbergs nya anläggning i Borlänge perfekt säger Christian. 

Det kommer även att bli intressant att stifta närmare bekantskap med Bürstners produkter som alltid befunnit sig i toppen av försäljningen både i Europa men framför allt i Sverige säger Christian. Dessutom har Fredrik väldigt bra koll på alla Bürstners produkter då de såldes även tidigare på anläggningen i Borlänge avslutar han.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.