Bild
Nästa artikel
Fortsatt uppgång i orderingång 2017

Fortsatt uppgång i orderingång 2017

NYHETER

Kabe redovisar en fortsatt uppgång under 2017 enligt koncernens årsredovisning som publicerades igår. Ökningstakten ser dessutom ut att vara stigande.

SvD Näringsliv lyfter upp att Kabe fortsätter att fylla på orderböckerna i allt snabbare takt för både Adria och Sun Living men även Kama Fritids orderingång är högre jämfört med förra året. Detta skriver Kabes vd Alf Ekström i årsredovisningen för 2016 under "Utsikter för 2017". Nyligen offentliggjordes desutom koncernens satsning på nya lokaler i Jönköping, en lokal på 20 000 kvadratmeter dit Kama Fritid avser flytta i höst.

Även Kabe ökar, säger han enligt SvD till Nyhetsbyrån Direkt, "men hänvisar frågan om magnitud till den 16 maj, då bolaget publicerar sin nästa kvartalsrapport".

Under det fjärde kvartalet steg omsättningen med 31 procent att jämföras med helåret 2016 då ökningen uppgick till 21 procent.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.