Bild
Nästa artikel
Frankia Platin 2018

Frankia Platin 2018

NYHETER

Frankia möblerade om i programmet rejält till i år och till 2018 fortsätter arbetet med att förnya Frankia. Till 2018 års upplaga har mest energi lagts på att utveckla de Mercedesbaserade husbilarna. Top of the line husbilen heter Platin.

Frankia Platin är utan tvekan företagets flaggskepp. Tanken med bilen är att allt som kan önskas ska vara standard i bilen. Saker som parabol, markis, isolerglasfönster i hytten, luftkonditionering i både bil och bodel (Dometic Freshlight 1600), backkamera med två linser, Alde vattenburen värme, uppvärmt djupt dubbelgolv och mycket, mycket mer ingår i grundpriset.
 
Bilen är byggd på en Mercedes Sprinter och bodelens väggar och tak är byggt med Frankias exklusivaste teknik som heter Thermo Guard Plus som består av aluminiumreglar, glasfiber, fuktsäker isolering och även ett lager aluminium. Samma teknik är för övrigt standard på alla Frankia som säljs av den svenska importören Forsbergs Fritidscenter.
 
Det finns fyra modeller av Platin. I 7900 GD och I 8400 GD har långbäddar. I 7900 QD och 8400 QD är utrustade med queenbed längst bak. På Elmia Husvagn Husbil kommer en Frankia Platin finnas på plats och då är även priset bestämt. I Husbil & Husvagn nr 8 2017 kan du läsa mer om Frankia Platin. Missa inte bildspelet!
 
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.