Bild
Nästa artikel
Garmin® lanserar ny GPS för husbilar och husvagnar

Garmin® lanserar ny GPS för husbilar och husvagnar

PRYLAR

Nya Garmin® Camper® 660 LMT-D har försetts med avancerade navigationsfunktioner för campingsugna ägare av husbilar och husvagnar.

Garmin presenterar nu Camper 660LMT-D, en 6-tums navigator med campingspecifika funktioner som vägvarningar vid brohöjder, viktgränser och skarpa kurvor och anpassad ruttnavigering som tar hänsyn till storlek och vikt på din husbil eller husvagn. Camper 660LMT-D har också en omfattande databas över campingplatser och tjänster där du enkelt kan filtrera sökningen på bekvämligheter som du önskar och hitta dit.
 
– Nya Camper 660LMT-D har avancerade campingspecifika funktioner, säger Dan Bartel, försäljningschef för Garmin International och fortsätter den är perfekt för alla som har husvagn, husbil eller trailer, men även i en vanlig bil när man vill känna frihet på vägarna.
 
Säkerhet och bekvämlighet spelar viktiga roller när det gäller funktioner i Camper 660LMT-D. Den nya höjdprofilen visar branta lutningar längs din rutt så att du vet när du måste vara extra försiktig. Röststyrd navigering ger dig möjlighet att säga kommandon till enheten samtidigt som du håller båda händerna på ratten och Bluetooth-teknik för handsfree finns också tillgängligt för att öka säkerheten när du kör. Camper 660LMT-D har dessutom Garmin Real Directions™ som guidar dig med hjälp av landmärken och trafikljus.
 
Ytterligare funktioner som förenklar resan är Easy Road Shaping som låter dig peka på skärmen och anpassa din rutt så att du får med de vägar eller städer du önskar och Up Ahead som bredvid kartbilden visar ett konstant flöde av närliggande platser som bensinstationer, rastplatser och campingplatser.


Bird’s Eye och photoReal Junction View hjälper dig att navigera genom komplicerade trafikplatser och Active lane Guidance visar vilken fil du skall ligga i för att komma rätt. Du kan enkelt ladda ner Smartphone Link app för att prenumerera på realtidstjänster som exempelvis väderleksprognoser. Du kan också ta del av miljontals förinstallerade intressanta Foursquare-platser som restauranger och butiker.

Camper 660LMT-D levereras med detaljerade kartor över Europa, livstids uppdateringar av trafik och karta är den designad för att klara camparnas speciella krav och livsstil. Praktiska funktioner som skolzonsvarning, aktuellt gatunamn, aktuell hastighet och fartbegränsningar så du vet exakt vilken typ av gata du kör på är också med. Dessutom är Camper 660LMT-D kompatibel med Garmins trådlösa backkamera BC 30 om du vill se vad som finns bakom bilen när du backar.
 
Camper 660LMT-D beräknas finnas tillgänglig i juli 2015 till ett rekommenderat cirkapris på 3 599:-
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.