Bild
Nästa artikel

Gävle får ställplatser

NYHETER

Arbetarbladet i Gävle skriver att Gävle kommun under sommaren kommer att ordna 13 nya provisoriska parkeringsplatser för husbilar.

Kritiken har varit stark mot de förändringar som ägt rum bland campingplatserna och att det saknas centralt belägna ställplatser. Nu backar kommunen och ordnar med provisoriska ställplatser som dock försvinner i höst igen.

– Vi har tagit till oss av kritiken som vi har fått från husbilsägare och tänkt igenom vad vi kan göra för dem redan i sommar. Nu erbjuder vi ytterligare 13 provisoriska parkeringsplatser för husbilar under sommaren på Alderholmen, säger Elisabet Jonsson, förvaltningschef på Samhällsbyggnad Gävle i ett pressmeddelande.

De nya parkeringsplatserna kommer finnas på Culinarparkeringen längs Holmkanalen på Alderholmen och frågan om fler husbilsplatser i Gävle kommer att utredas.

Taggar: Nyheter

Kommentarer

#1
conny-555
2014-07-22 21:08

Varför bara för husbilar ?

Är kommunen beredd att gå miste om pengarna som husvagnsdragarna kan bidra med ?

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.