Bild
Nästa artikel
Gekås campingplatser blir bokningsbara

Gekås campingplatser blir bokningsbara

NYHETER

Från och med den 9 juni kommer alla Gekåsbyns campingplatser med el att vara bokningsbara. Färre drop-in besökare innebär flera fördelar för campinggästerna, bland annat ska köerna vid incheckning minska.

- Beslutet att göra alla campingplatser, försedda med el, bokningsbara har att göra med att vi lyssnat på våra campinggäster. Det handlar också om att ge våra gäster en trygghet, eftersom många planerar sin resa långt i förväg och då vill de veta att deras boende är färdigt när de kommer. Vi kommer också kunna ta betalt innan ankomst samt ta gästernas uppgifter, så incheckningen blir kortare och effektivare, säger Johanna Olesen, bokningschef Gekåsbyn Ullared AB.

- Det kommer inte få några konsekvenser förutom att det finns risk att man blir begränsad till de nätter man bokat, så lite svårare att få en extra natt, eftersom platsen redan kan vara bokad. Men självklart kommer det fortsättningsvis också vara möjligt att boka campingplats vid ankomst, säger Johanna Olesen.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.